Spanyol Nyelvtanfolyamok

NYELVÓRÁK

Spanyol nyelvtanfolyamaink a mindennapi élethelyzeteket szimulálva fejlesztik a kommunikációs készséget. Az órák felében a nyelvtanra, a szókincsfejlesztésre és a kiejtésre koncentrálunk. Az órák második részében a beszédet, a szövegértést és az írás-olvasási készséget fejlesztjük.

Ha a nyelvtanulás mellett szívesen szánnál időt városnézésre vagy kikapcsolódásra, az általános nyelvtanfolyamunkat ajánjuk neked, ami heti 20 órában fejleszti a nyelvtudásod. Amennyiben elmélyülten, heti 30 órában akarsz a spanyol nyelvvel foglalkozni, válaszd az intenzív nyelvtanfolyamunkat! 

Vizsgafelkészítő nyelvtanfolyamunk a nemzetközileg elismert D.E.L.E (Diploma de Español Como Lengua Extranjera) nyelvvizsgára specializálódott. A vizsgafeladatokra való felkészülés mellett fontos szerepet kap az írás- és beszédkészség fejlesztése, valamint a nyelvtani szabályok megismerése és elsajátítása.

EGYÉNI OKTATÁS

Kétségkívül a leghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak a magánóra, amelyen több idő és figyelem jut a tanulni vágyóra. Aki a személyesebb hangvételű nyelvórákat preferálja és saját maga akarja eldönteni, hogy melyik nap hány órában szeretne spanyolul tanulni, annak az egyéni nyelvtanfolyamot javasoljuk!

Please reload

HELYSZÍNEK

BARCELONA

Kellemes homokos tengerpartjaival és Gaudi lenyűgöző építészetével, Barcelona a világ egyik legéletteltelibb városa. A nyelviskola közel helyezkedik el Barcelona imádnivaló Las Ramblas utcájához. Maga az épület egy nagyon szép történelmi jellegű ház, amit megfelelően kialakítottak arra, hogy a legkellemesebb környezetet nyújtsa azok számára, akik Barcelonába jönnek nyelvet tanulni.

2020 by Bron-Y-Aur

  • w-facebook

KERÜLJ KAPCSOLATBA VELÜNK

  • White Instagram Icon
  • w-youtube

FELIRATKOZÁS

1088 Budapest

Múzeum utca 9. I. emelet

info@bron-y-aur.hu

NYITVATARTÁS

Kérjük egyeztess előre időpontot, mielőtt betérsz hozzánk!

HÉTFŐ - CSÜTÖRTÖK

10:00  - 16:00 

CÍM

+36 70 380 8488

TELEFONSZÁM

© Minden jog fenntartva

Iratkozz fel hírlevelünkre