top of page

Német Nyelvtanfolyamok

NYELVÓRÁK

Német nyelvtanfolyamaink a mindennapi élethelyzeteket szimulálva fejlesztik a kommunikációs készséget. Az órák felében a nyelvtanra, a szókincsfejlesztésre és a kiejtésre koncentrálunk. Az órák második részében a beszédet, a szövegértést és az írás-olvasási készséget fejlesztjük.

Jelentkezés

Akár rövidebb nyelvtudás frissítő órákat (20 óra hetente) keresel vagy hosszabb, intenzívebb nyelvtanfolyamokat (30 óra hetente), általános és intenzív kurzusaink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet! 

Jól felépített tanterv, kis létszámú csoportok, kiváló tanárok és a sikeres (nyelv)vizsgához szükséges aranyat érő tanácsok várják a tanulni vágyókat nyelviskoláinkban! Választható német nyelvű vizsgatípusok: Goethe, TestDaF, ÖSD.

SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK

Szakmai fejlődésre vágysz? Válassz szakmai kurzusaink közül! A nemzetközi tapasztalat hihetetlenül jól mutat a CV-ben! Kurzusaink: orvosi, jogi, német nyelvtanári és újságírói.

Please reload

HELYSZÍNEK

BERLIN

Berlin Németország szellemi és kulturális központja, egy vérbeli metropolisz. Meleg szívvel ajánljuk a Tempelhof repülőteret piknikezéshez és a mauerparki kareoke és bolhapiac eseményt vasárnaponként! A nyelviskolának fantasztikus campusa van: reggelizővel, étteremmel, könyvtárral, gépteremmel, kollégiummal és 0-24 működő recepcióval rendelkezik. Ráadásul a közkedvelt Prenzlauer Berg negyedben helyezkedik el, ahol az embernek kedve lenne letelepednie. 

bottom of page