top of page

Francia Nyelvtanfolyamok

NYELVÓRÁK

Francia nyelvtanfolyamaink a mindennapi élethelyzeteket szimulálva fejlesztik a kommunikációs készséget. Az órák felében a nyelvtanra, a szókincsfejlesztésre és a kiejtésre koncentrálunk. Az órák második részében a beszédet, a szövegértést és az írás-olvasási készséget fejlesztjük.

Jelentkezés

Ha a nyelvtanulás mellett szívesen szánnál időt városnézésre vagy kikapcsolódásra, az általános nyelvtanfolyamunkat ajánjuk neked, ami heti 20 órában fejleszti a nyelvtudásod. Amennyiben elmélyülten, heti 30 órában akarsz a francia nyelvvel foglalkozni, válaszd az intenzív nyelvtanfolyamunkat! 

Jól felépített tanterv, kis létszámú csoportok, kiváló tanárok és a sikeres (nyelv)vizsgához szükséges aranyat érő tanácsok várják a tanulni vágyókat nyelviskoláinkban! Választható angol nyelvű vizsgatípusok: FCE, CAE, CPEIELTS, TOEFL és SAT.

EGYÉNI OKTATÁS

Kétségkívül a leghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak a magánóra, amelyen több idő és figyelem jut a tanulni vágyóra. Aki a személyesebb hangvételű nyelvórákat preferálja és saját maga akarja eldönteni, hogy melyik nap hány órában szeretne spanyolul tanulni, annak az egyéni nyelvtanfolyamot javasoljuk!

Please reload

HELYSZÍNEK

PÁRIZS

Párizs híres a csodálatos történelméről, ámulatba ejtő kulturális és művészeti sokszínűségéről. Világhíres múzeumok, galériák, egyetemek, kávézók várnak rád. A nyelviskola Párizs történelmi középpontjában található, közvetlenül a Notre Dame szomszédságában, közel a bohém Marais és Les Halles negyedhez. Számítógépekkel jól ellátott, tágas közösségi térrel és büfével is rendelkezik, ahol mindig friss a croissant.

bottom of page