top of page

Angol Nyelvtanfolyamok

NYELVÓRÁK

Angol nyelvtanfolyamaink a mindennapi élethelyzeteket szimulálva fejlesztik a kommunikációs készséget. Az órák felében a nyelvtanra, a szókincsfejlesztésre és a kiejtésre koncentrálunk. Az órák második részében a beszédet, a szövegértést és az írás-olvasási készséget fejlesztjük.

Jelentkezés

Akár rövidebb nyelvtudás frissítő órákat (10 vagy 20 óra hetente) keresel vagy hosszabb, intenzívebb nyelvtanfolyamokat (24, 25 vagy 30 óra hetente), általános és intenzív kurzusaink közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet! 

Jól felépített tanterv, kis létszámú csoportok, kiváló tanárok és a sikeres (nyelv)vizsgához szükséges aranyat érő tanácsok várják a tanulni vágyókat nyelviskoláinkban! Választható angol nyelvű vizsgatípusok: FCE, CAE, CPEIELTS, TOEFL és SAT.

SZAKMAI NYELVTANFOLYAMOK

Szakmai fejlődésre vágysz? Válassz szakmai kurzusaink közül! A nemzetközi tapasztalat hihetetlenül jól mutat a CV-ben! Kurzusaink: üzleti (English for Business), angol nyelvtanári (English for Teaching), digitális marketing (Digital Marketing) és programozás (Coding).

Please reload

HELYSZÍNEK

LONDON

Az angol főváros világhíres kulturális kincseket rejteget. Nyüzsgő belvárosa, parkjai, múzeumai folytamatos szórakozási lehetőséget biztosítanak a tanulók számára. Partneriskolánk két helyszínen nyújt kiváló nyelvoktatást, London legnagyobb zöld övezetében, Hamstead negyedben, valamint a British Museum szomszédságában a centrumban.

bottom of page