top of page

Nyári Angol Nyelvtanfolyamok

KURZUSAINK

Kurzusaink nagy múltra visszatekintő és megbízható nyelviskolákban szervezzük, ahol a sokszínű kínálatra nagy hangsúlyt fektetünk. Nálunk mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb oktatási formát. Az általános nyelvtanfolyamok délelőtti órákban vannak megtartva, de lehetőség van délutáni vagy esti oktatási időpontokból is választani.

Nyelvtanfolyamaink főleg a mindennapi élethelyzeteket szimulálva fejlesztik a kommunikációs készséget. Az órák felében a nyelvtanra, a szókincsfejlesztésre és a kiejtésre koncentrálunk. Az órák második részében a beszédet, a szövegértést és az írás-olvasási készséget fejlesztjük.

 • 20 óra/hét

 • 4 tanóra/nap

 • Szint: kezdőtől haladóig

 • Kurzus hossza : 1-50 hét

 • Kis létszámú csoportok

INTENZÍV - 25 óra

 • 25 óra/hét

 • 5 tanóra/nap

 • Szint: kezdőtől haladóig

 • Kurzus hossza: 1-50 hét

 • Kis létszámú csoportok

SZUPERINTENZÍV - 30 óra

 • 30 óra/hét

 • 6 óra/nap

 • Szint: kezdőtől haladóig

 • Kurzus hossza: 1-50 hét

 • Kis létszámú csoportok

VIZSGAFELKÉSZÍTŐ

 • IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE

 • Minden kurzusból indul

 • Szint: középszinttől

 • Kurzus hossza: 4/8/12 hét

 • Kis létszámú csoportok

ÁLTALÁNOS - 20 óra

Az angol főváros világhíres kulturális kincseket rejteget, nyüzsgő belvárosa, parkjai, múzeumai folytamatos szórakozási lehetőséget biztosítanak a diákok számára. Itt mindig akad valamilyen felfedezésre váró újdonság. Látogass el a hipster Convent Gardenbe, tölts el egy délutánt a Hyde Parkban kikapcsolódásként a tanórák után vagy nézelődj a híres, ingyenesen látogatható múzeumok egyikében.

Életkor: 12+

Szállás: fogadócsalád vagy kollégium

Tanfolyam ára: 150 GBP-tól/hét

LONDON 

Oxford közismert egyetemi város, a magas színvonalú oktatás fellegvára. Másfél órányira Londontól, gyönyörű egyetemével és történelmi épületeivel kellemes nyelvtanulási helyszín a diákok számára. Partneriskolánk több mint 50 éve fogad diákokat. Az iskola a város legszebb részén helyezkedik el és hatalmas terület tartozik hozzá több mint 27 épülettel, parkkal, sportpályákkal, kollégiummal és étkező helyiségekkel. Felnőttek, tinédzserek és gyermekek számára is kiváló nyelvtanulási lehetőséget biztosít, magasan képzett tanárok foglalkoznak a diákokkal. Az iskola nagyon gyors fejlődést garantál a tanulóknak az angol nyelv elsajátításában.

Életkor: minden életkor

Szállás: kollégium az iskola területén

Program ára: 800 GBP-tól/hét – tanfolyam, szállás, ellátás

OXFORD

Anglia másik nagy történelmi múlttal rendelkező százezer fős egyetemi városa Cambridge, amelyet a szigetország egyik leggyönyörőbb helyeként tartják számon. A központját gyönyörű épületek és hatalmas szabad zöldterületek szegélyezik. Számos múzeum, galéria és turisztikai látványosság várja az idelátogatókat, London pedig csupán egy órára található vonattal.

Életkor: 12+

Szállás: fogadócsalád vagy kollégium

Tanfolyam ára: 150 GBP-tól/hét

CAMBRIDGE

BRIGHTON

Tengerpartjával, vidámparkjaival és pezsgő kulturális életével Brighton Anglia egyik legizgalmasabb városa. Történelmi épületeivel és angol sorházaival autentikusan brit, azonban multikulturális környezete miatt a várost leginkább a szabadság szóval lehetne a legjobban jellemezni. Partneriskolánk a nyelvtanulás mellett számos sportolási lehetőség nyújt a diákok számára, mint például vízisportok, golf, lovaglás és túrázás. Brighton egyet jelent a garantált feltöltődéssel.

 

Életkor: 12+

Szállás: fogadócsalád vagy kollégium

Tanfolyam ára: 150 GBP-tól/hét

MÁLTA

160 év brit uralom után Málta igazán angolos hely lett a Mediterráneumban.  A három sziget valamelyikén angolt tanulni nemcsak kiváló nyelvtanulási, hanem igazi nyári kikapcsolódási lehetőség is. Az elhelyezés több városban történhet. A nyelviskolák mindegyik városban kiválóan felszereltek, és csupán néhány perc sétára találhatók a tengerparttól. A tanárok és az iskola dolgozói rendkívül felkészültek, segítőkészek és számos szabadidős programmal készülnek a kikapcsolódás és az angol gyakorlás elősegítésére. Nagy hangsúlyt fektetnek az élethelyzetszerű szituációs feladatokra, a szóbeli kommunikáció fejlesztésére valamint a helyi történelmi látványosságok megismerésére is.

Város: Sliema, St. Julian’s, St. Paul’s Bay

Életkor: 14+

Szállás: kollégium vagy fogadócsalád

Program ára: 475 EUR-tól/hét - tanfolyam, szállás, ellátás

NEW YORK

New York az Egyesült Államok üzleti és kulturális központja, és méltán büszke a vezető szerepére az amerikai történelemben. A kereskedelemtől a politikáig, a balettől a sport eseményekig, itt tényleg minden megtalálható. Manhattan az a hely, ahol bárki szívesen eltölti az idejét. Itt található többek között a Central Park, a Fifth Avenue, a Broadway, a Soho és a Wall Street, tehát az igazán klassz látnivalók. A nyelviskolánk is ezen a részen helyezkedik el, pont a sűrűjében az életnek. Végeláthatatlan felfedezni való és élmény vár egy New York-i program alatt!

Életkor: 14+

Szállás: kollégium vagy fogadócsalád

Tanfolyam ára: 220 USD-tól/hét

SAN DIEGO

Kalifornia déli csücskében San Diego gyönyörű természetes kikötővel rendelkezik. Vízisportok szerelmeseinek ajánljuk nyugodt szívvel. Szörf, kite, röplabda a homokos Csendes-óceán partján, valamint kirándulási lehetőség a csodálatos környező hegyekben. A Grand Canyon, Las Vegas vagy Los Angeles is kiruccanás közelségben helyezkednek el, és ha átugranál Mexikóba, ahhoz is csak egy órát kell utaznod. San Diegoban régóta működő iskola és igazán profi nyelvtanári gárda vár rád!

Életkor: 12+

Szállás: fogadócsalád vagy kollégium

Tanfolyam ára: 220 USD-tól/hét

SAN FRANCISCO

Észak- Kalifornia méltán népszerű városa igazi turista mágnes, rengeteg egyedi turisztikai látványossággal, a híres villamos járatával és a Golden Gate híddal. Nem messze található tőle Berkley, ami a világhírű University of California központja. Egy színes, barátságos, diákorientált város, ami San Franciscoi öböl mellett terül el. Pár órányi vonatúttal a Yosemite, a Sequoia National Park és a történelmi aranylelő helyek is meglátogathatóak.

Életkor: 12+

Szállás: fogadócsalád vagy kollégium

Tanfolyam ára: 220 USD-tól/hét

bottom of page