1/6

Mire készüljek?

Az amerikai iskolai rendszer különleges és egyedi oktatási forma.

 

Az oktatás módszere és a szemléletmód teljesen eltér a Magyarországon megszokottól. A következők jellemzőek rá; széleskörű és érdekes tantárgyválaszték, sport és szabadidős programok tárháza, a diákok egymással és a tanárokkal is felszabadultabb, közvetlenebb kapcsolatban állnak.

Egy nemzetközi diáknak kötelező egész évben amerikai történelmet és angolt tanulnia. Ezen felül olyan érdekes és izgalmas órák színesítik az általános tantárgyakat, mint a dráma, a kommunikáció és média, a fotózás, az újságírás vagy éppen a tengerbiológia.

 

Az amerikai középiskolai tanév befejeztével nemcsak magabiztos nyelvtudással, hanem különleges élményekkel és egy teljesen új gondolkodásmóddal érkezel haza. 

Milyen iskolát válasszak?

ÁLLAMI ISKOLÁK

Rugalmas órabeosztás

Egyéniség központú oktatás 

Szabadabb szemléletmód

 

MAGÁNISKOLÁK

Kis létszámú osztályok

A tanárok gyakran szakképzett, phd-val rendelkező szakemberek

Lehetőség van arra, hogy a diák jobban elmélyüljön az érdeklődési köreibe

Kollégiumi elhelyezés jellemző

USA

HIGH SCHOOL

ÁLLAMI ÉS MAGÁN ISKOLÁK

ÁLLAMI ISKOLÁK

Amerikai középiskolai tanévünk hátterében a Nacel Open Door nemzetközi szervezet áll, ami több évtizede sikeresen fogad és helyez el diákokat amerikai állami középiskolákban a világ minden részéről. A gazdag múlttal és tapasztalattal rendelkező non-profit szervezet célja, hogy a magyar diákok is részesüljenek az általuk kínált külföldön töltött tanév lehetőségeiből, igen kedvező árakat biztosítva számunkra.

Az elszállásolás minden esetben fogadócsaládoknál történik, akiket különös gonddal választ ki a kinti szervezet és mindent megtesznek azért, hogy az érkező diák beilleszkedjen és egyedi kulturális élményt szerezhessen. A Nacel Open Door felméri a családtagok iskolázottságát, illetve végzettségét, foglalkozását, a családban élő gyerekek számát, életkorát. Ezen kívül ellenőrzi a család otthonának az állapotát, méretét és persze a diák leendő szobáját is. A gondosan kiválasztott családot párosítják össze a jelentkező diákkal, hogy a lehető legjobban találkozzanak a diák és a család elképzelései egymásról, és családtagként élhessenek egymással a tanév folyamán.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Célország: USA

Korosztály: 15-18 év

Nyelv: angol

Dátum: augusztustól júniusig

Időtartam: szemeszter vagy teljes tanév

Programdíj: 7500 USD-től

MAGÁNISKOLÁK

A magániskolákkal kötött megállapodás alapján 10-50% kedvezményt biztosítunk azoknak, akik nálunk jelentkeznek amerikai középiskolai tanévre.

WASHINGTON ACADEMY

A Maine állambeli Washington Academy 1972-ben nyitotta meg kapuit, gyönyörű környezetben, mindössze egy kilométerre az Atlanti-óceán partjától. A tanterv amellett, hogy átfogó és magas színvonalú ismereteket ad, lehetőséget kínál az egyedülálló környezeti adottságok felfedezésére. Alkalmazkodás az egyéni igényekhez, változatos kurzus kínált, alacsony tanár-diák arány és kislétszámú csoportok jellemzik az oktatást.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Helyszín: East Machias, Maine, USA

Szállás: az iskola saját kollégiumában történik, ahol teljes ellátás vehető igénybe

Időtartam: teljes tanév vagy rövid programok

Programdíj: teljes tanév 23 000 USD

FLORIDA BOCA RATON INTERNATIONAL SCHOOL

Boca Raton Miamitól északra fekvő városrész Florida államban. A Boca Prep International School az IB World School részeként működik, globális színvonalú, nemzetközi szemléletmódú oktatást nyújt. Céljuk, hogy a hallgatók világpolgárrá váljanak, akik pozitív hatással lesznek a közösségükre. Az iskola sportok és technológia terén rendkívül jól felszerelt, számos iskolán kívüli tevékenységből lehet választani és a nemzetközi diákok számára folyamatosan szerveznek floridai kaland programokat. 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Helyszín: Boca Raton, Florida, USA

Szállás: fogadócsaládnál, ahol teljes ellátás vehető igénybe

Időtartam: teljes tanév vagy rövid programok

Programdíj: teljes tanév 18 800 USD

2020 by Bron-Y-Aur

  • w-facebook

KERÜLJ KAPCSOLATBA VELÜNK

  • White Instagram Icon
  • w-youtube

FELIRATKOZÁS

1088 Budapest

Múzeum utca 9. I. emelet

info@bron-y-aur.hu

NYITVATARTÁS

Kérjük egyeztess előre időpontot, mielőtt betérsz hozzánk!

HÉTFŐ - CSÜTÖRTÖK

10:00  - 16:00 

CÍM

+36 70 380 8488

TELEFONSZÁM

© Minden jog fenntartva

Iratkozz fel hírlevelünkre