top of page
1/4

Mire készüljek?

A tradicionális brit angolt szeretnéd elsajátítani? Akkor válaszd az angol középiskolás programunkat! Gyorsabban mestere leszel a nyelvnek, mint hogy Harry Potter kimondaná, capitulatus!

A középiskola a 7-11. évfolyamot jelenti, jellemzően 12-16 éves diákok számára. Néhány középiskola nem kötelező jelleggel 12. és 13. évfolyamot is indít. A 10. és 11. év végén General Certificate of Secondary Education (GCSE) szerezhető, 5-10 különböző tantárgyból. A leggyakoribb továbbtanulási forma 16 éves kor felett az A-Level (General Certificate of Education in Advanced Level), vagyis emelt szintű tanulmányok elvégzése, amely az egyetemekre való bejutásra készít fel. A diákok 3-4 tantárgyat tanulnak az A-Level vizsgára attól függően, mit szeretnének az egyetemen tanulni.

Milyen iskolát válasszak?

ÁLLAMI ISKOLÁK

A diák érdeklődési körei szerint alakított órarend

Felkészítés az egyetemre 

Szabadabb szemléletmód

Elhelyezés fogadócsaládnál

 

MAGÁNISKOLÁK

Kis létszámú osztályok

A tanárok gyakran szakképzett, phd-val rendelkező szakemberek

Lehetőség van arra, hogy a diák elmélyüljön az érdeklődési köreibe

Kollégiumi elhelyezés jellemző

UK

KÖZÉPISKOLÁK

ÁLLAMI ÉS MAGÁN ISKOLÁK

ÁLLAMI ISKOLÁK

Állami középiskolai tanévünk hátterében a Nacel Open Door nemzetközi szervezet áll, ami több évtizede sikeresen fogad és helyez el diákokat állami középiskolákban a világ minden részéről. A gazdag múlttal és tapasztalattal rendelkező non-profit szervezet célja, hogy a magyar diákok is részesüljenek az általuk kínált külföldön töltött tanév lehetőségeiből, igen kedvező árakat biztosítva számunkra. Lehetőség van város, terület kiválasztására a program keretei között.

Az elszállásolás minden esetben fogadócsaládoknál történik, akiket különös gonddal választ ki a kinti szervezet és mindent megtesznek azért, hogy az érkező diák beilleszkedjen és egyedi kulturális élményt szerezhessen. Felmérjük a családtagok iskolázottságát, illetve végzettségét, foglalkozását, a családban élő gyerekek számát, életkorát. Ezen kívül ellenőrizzük a család otthonának az állapotát, méretét és persze a diák leendő szobáját is. A gondosan kiválasztott családot párosítjuk össze a jelentkező diákkal, hogy a lehető legjobban találkozzanak a diák és a család elképzelései egymásról, és családtagként élhessenek egymással a tanév folyamán.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Célország: Egyesült Királyság

Korosztály: 15-19 év

Dátum: szeptembertől június közepéig

Időtartam: teljes tanév

Szállás: fogadócsalád

Programdíj: 7000 GBP-től

MAGÁNISKOLÁK

BUCKSWOOD SCHOOL

A Buckswood School Hastings tengerparti városához közel, Londontól kocsival egy óra hosszára található. A kis iskolai létszám az otthonos légkör megőrzését szolgálja, ahol elsődleges szempont a diákok jó közérzete és a velük való törődés. Az alacsony létszámú osztályokban a tanulókra egyenként több figyelem jut, hangsúlyt kapnak a hagyományos értékek és az illedelmes viselkedés.

 

Az Egyesült Királyság tanterve szerint folyik az oktatás, ugyanakkor a nemzetközi közösség igényeit kielégítő elismert képzések és tantárgyak is megtalálhatók. Az iskola szép és biztonságos környezetben helyezkedik el: úszómedencével, gyeptéglás edzőpályával, istálókkal, fedett sportcsarnokkal és sportpályával, üzletekkel felszerelt igazi globális falu.

 

Az iskola büszke, hogy diákjai az Egyesült Királyság legnívósabb egyetemein (Oxford, UCL, Exeter) tanulnak tovább.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Helyszín: Hastings, UK

Korosztály: 15-18 év

Dátum: szeptembertől júniusig

Időtartam: teljes tanév

Szállás: kollégium

Programdíj: a Bron-Y-Aur jelentős kedvezményt biztosít a tandíjból. Kérd árajánlatunkat minél hamarabb!

Abbey DLD Colleges

Minden vágyad, hogy az Egyesült Királyság legjobb egyetemein tanulj? Nem tudod, hogyan szerezd meg hozzá a kellő tudást és vizsgát? Az Abbey DLD Colleges ebben segít neked! A diákok különböző programok közül válaszhatnak (A-Level, GCSE, BTEC, Foundation Programme), attól függően, hogy mit szeretnének az egyetemen tanulni. Az iskola magas színvonalú oktatást nyújt kiemelkedő törődéssel és támogatással Cambridge, London és Manchester városában.

Az elszállásolás minden esetben az iskola kollégiumában vagy fogadócsaládnál történik, ahol teljes ellátást kapnak a diákok. Az Abbey DLD célja, hogy a diákok egy olyan biztonságos környezetben éljenek, ahol az önállósághoz szükséges készségeket fejleszteni tudják.

 

Nézz meg videóinkat vagy fordulj irodánkhoz bizalommal további információért.​

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Helyszín: Cambridge, London, Manchester

Korosztály: 15-19 év

Dátum: programtól függ

Időtartam: programtól függ

Szállás: kollégium vagy fogadócsalád

Programdíj: a Bron-Y-Aur jelentős kedvezményt biztosít a tandíjból. Kérd árajánlatunkat minél hamarabb!

bottom of page