1/3

Mire készüljek?

A német iskolarendszer több szempontból hasonlít az általunk megszokottra. Az állami iskolákban szeptemberben kezdődik az oktatás, a tantárgyak nem választhatók, hanem kötelező órarend van. Sport tevékenységeket és a tanulni kívánt nyelvet azonban megválaszthatja a tanuló. Rendszeres heti órarendet követnek az iskolákban, amely félévente változik. 

Milyen iskolát válasszak?

Állami iskoláinkat a nemzetközi partnerszervezetünk választja ki a diák jelentkezése alapján. Amennyiben a diáknak különleges kérése, preferenciája lenne, például inkább városi elhelyezést szeretne, természetesen jelezheti.

 

A Bron-Y-Aur személyre szabott, egyedi csomagot állít össze a diákok számára.

NÉMET

KÖZÉPISKOLÁK

ÁLLAMI PROGRAMOK

​A német középiskolai tanéveink kizárólag állami iskolákban valósulnak meg. A kinti szervezetünk helyezi el a diákot egy általa kiválasztott állami középiskolába, a fogadócsaládhoz közel. Amennyiben erre igény van, adódik lehetőség területválasztásra, illetve Berlin is adott, mint külön választható úticél.

Német családoknál helyezzük el a tanulókat, akiket nagy odafigyeléssel választunk ki. Figyelembe vesszük a jelentkező tanuló érdeklődési köreit, igényeit a család kiválasztásánál. Azonban a kulturális nyitottság és a rugalmasság elengedhetetlen a külföldi középiskolai programban való részvételnél.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Célország: Németország

Korosztály: 15-19 év

Dátum: szeptembertől júniusig

Időtartam: 12/20/42 hét

Szállás: fogadócsalád

Programdíj: 5600 EUR-tól

2020 by Bron-Y-Aur

  • w-facebook

KERÜLJ KAPCSOLATBA VELÜNK

  • White Instagram Icon
  • w-youtube

FELIRATKOZÁS

1088 Budapest

Múzeum utca 9. I. emelet

info@bron-y-aur.hu

NYITVATARTÁS

Kérjük egyeztess előre időpontot, mielőtt betérsz hozzánk!

HÉTFŐ - CSÜTÖRTÖK

10:00  - 16:00 

CÍM

+36 70 380 8488

TELEFONSZÁM

© Minden jog fenntartva

Iratkozz fel hírlevelünkre