top of page
1/3

Mire készüljek?

A kanadai oktatási rendszer nagyban hasonlít az amerikaihoz. A diákok maguk választják ki mit szeretnének tanulni, összeállítják az órarendjüket a „term” elején, és ezt követik a félév végéig.

A kanadai iskolák is nagy hangsúlyt fektetnek a tanórákon kívüli idő hasznos eltöltésére. Lehetőség van kreatív, művészeti vagy sport tevékenységek végzésére, illetve bekapcsolódni az iskolai csapatokba. A hoki természetesen a legnépszerűbb sport, azonban minden más sport tevékenység is adott a középiskolai tanév alatt.

 

Fordulj irodánkhoz bizalommal további információért.

Milyen iskolát válasszak?

Kanada kétnyelvű és multikulturális állam, az angol és a francia is hivatalos nyelv. Quebec tartományon kívül, ahol az egyedüli hivatalos nyelv a francia, az oktatás szinte mindenhol angolul folyik, azonban a legtöbb iskolában franciául is felvehetnek a diákok bizonyos órákat.

 

A Bron-Y-Aur a következő programokat kínálja a középiskolások számára:

Angol nyelvű program

Francia nyelvű program

Kevert tanév

KANADA

HIGH SCHOOL

ANGOL ÉS FRANCIA ISKOLÁK

ANGOL NYELVŰ PROGRAM

Kanadai angol nyelvű középiskolai tanévünk hátterében a Nacel Open Door és a Vancouver központú helyi középiskolai szervezet állnak.

Az elhelyezés minden esetben fogadócsaládnál történik, akiket gondosan kiválasztunk a diák számára a benyújtott jelentkezési anyagok, érdeklődési körök és esetleg hasonló korosztályú saját gyermekek alapján.

Versenyszerűen sportolsz? Jó hírünk van! Külföldi tanéveink során lehetőséged van folytatni sport karriered, legyen az foci, hoki vagy esetleg vízilabda.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Célország: Kanada

Korosztály: 15-18 év

Dátum: szeptembertől júniusig

Időtartam: szemeszter vagy teljes tanév

Szállás: fogadócsaládnál

Programdíj: 7 000 CAD-tól

FRANCIA NYELVŰ PROGRAM

Kanadai francia nyelvű középiskolai tanévünk hátterében a Mission Public School szervezet áll, amely 18 intézmény közül választja ki a diák számára a legmegfelelőbbet érdeklődési köreinek, sporttevékenységének és tanulmányi eredményeinek megfelelően.

 

Ez a következőket jelenti:

Francia ajkú fogadócsalád

Francia nyelvű középiskola kiválasztása

Francia nyelven folynak a tanórák 

FONTOS INFORMÁCIÓK

Helyszín: New-Brunswick, Kanada

Korosztály: 15-18 év

Nyelv: francia

Dátum: szeptembertől júniusig

Időtartam: szemeszter vagy teljes tanév

Szállás: fogadócsalád

Programdíj: 18 000 CAD-tól

bottom of page