top of page
1/4

Mire készüljek?

A smaragdzöld sziget izgalmas történelmével, valamint rendkívül kedves és vendégszerető embereivel várja a diákokat. Ha vonz a csodaszép természet és a barátságos, otthonos légkör, ha szeretnél az angol mellett még egy nyelvet megtanulni, válaszd az ír középiskolai programunkat! 

 

Az ír középiskolai programba már 12 éves kortól be lehet kapcsolódni. Az iskolai rendszer kettő 3 éves ciklusból épül fel; a Junior Cycle-ből, amelynek keretében 11 tantárgyból válaszhatnak a diákok, és a Senior Cycle-ből, amely alatt már az egyetemi tanulmányokra készülve a diákok 6-7 tantárgyra összpontosítanak. A tanulmányok befejeztével a diákok a magyar oktatáshoz hasonlóan vizsgáznak (Leaving Certificate Examinations), amely érettségi illetve felvételi is egyben az egyetemre.

Milyen iskolát válasszak?

Állami iskoláinkat a nemzetközi partnerszervezetünk választja ki a diák jelentkezése alapján. Amennyiben a diáknak különleges kérése, preferenciája lenne, például inkább városi elhelyezést szeretne, természetesen jelezheti.

 

A Bron-Y-Aur személyre szabott, egyedi csomagot állít össze a diákok számára.

ÍRORSZÁGI

 KÖZÉPISKOLÁK

ÁLLAMI ISKOLÁK

Írországi középiskolai tanévünk hátterében a Nacel Open Door nemzetközi szervezet áll, ami több évtizede sikeresen fogad és helyez el diákokat állami középiskolákban a világ minden részéről. A gazdag múlttal és tapasztalattal rendelkező non-profit szervezet célja, hogy a magyar diákok is részesüljenek az általuk kínált külföldön töltött tanév lehetőségeiből, igen kedvező árakat biztosítva számunkra.

Az elszállásolás minden esetben fogadócsaládoknál történik, akiket különös gonddal választ ki a kinti szervezet és mindent megtesznek azért, hogy az érkező diák beilleszkedjen és egyedi kulturális élményt szerezhessen. A Nacel Open Door felméri a családtagok iskolázottságát, illetve végzettségét, foglalkozását, a családban élő gyerekek számát, életkorát. Ezen kívül ellenőrzi a család otthonának az állapotát, méretét és persze a diák leendő szobáját is. A gondosan kiválasztott családot párosítják össze a jelentkező diákkal, hogy a lehető legjobban találkozzanak a diák és a család elképzelései egymásról, és családtagként élhessenek egymással a tanév folyamán.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Célország: Írország

Korosztály: 15-18 év

Dátum: augusztustól júniusig

Időtartam: szemeszter vagy teljes tanév

Szállás: fogadócsalád

Programdíj: 7500 USD-től

bottom of page