Ajánlataink

Tanulj németül anyanyelvi közegben, szerezz új barátokat és élvezd a klassz szabadidős programokat a svájci Alpokban! Svájci partneriskolánk júliustól ismét fogad 8-17 éves diákokat a Nagy Szent Bernát-hágó közelében található táborukba.

A kurzusokhoz minden vasárn...

Bajorország harmadik legnagyobb városa egyedi bájjal és különleges történelmi múlttal rendelkezik. A (Leopold) Mozart városaként is emlegetett település számos érdekes hellyel várja a látogatókat. Partneriskolánk Augsburg központjában helyezkedik el...

Cork English Academy

Írország tökéletes választás azoknak, akik a kisvárosokat és a családiasabb légkört kedvelik. A Cork English Academy kedvezményes árakat kínál az alábbi nyári nyelvtanfolyamaikra. 

Általános Angol Nyelvtanfolyam

  • 15 vagy 20 óra/hét

  • 4 db v...

Ha szeretnéd az angol nyelvtudásod fejleszteni és emellett nyártípus is vagy, Máltán a helyed! 160 év brit uralom után Málta igazán angolos hely lett a Mediterráneumban. A három sziget valamelyikén angolt tanulni nemcsak kiváló nyelvtanulási, hanem igazi nyári kikapcso...

Oxford közismert egyetemi város, a magas színvonalú oktatás fellegvára. Másfél órányira Londontól, gyönyörű egyetemével és történelmi épületeivel kellemes nyelvtanulási helyszín a tanulni vágyóknak. Partneriskolánk több mint 65 éve fogad diákokat.

Please reload

Kiemelt ajánlataink

Különleges Ajánlataink

1/2
Please reload

Legutóbbi akciók
Please reload

Keresés
Please reload

2020 by Bron-Y-Aur

  • w-facebook

KERÜLJ KAPCSOLATBA VELÜNK

  • White Instagram Icon
  • w-youtube

FELIRATKOZÁS

1088 Budapest

Múzeum utca 9. I. emelet

info@bron-y-aur.hu

NYITVATARTÁS

Kérjük egyeztess előre időpontot, mielőtt betérsz hozzánk!

HÉTFŐ - CSÜTÖRTÖK

10:00  - 16:00 

CÍM

+36 70 380 8488

TELEFONSZÁM

Iratkozz fel hírlevelünkre